Magazín AndroidPortal.sk, ktorý prináša novinky zo sveta mobilných technológií s primárnym zameraním na operačný systém Android, vstúpil do nového roka ako líder s najlepšími číslami návštevnosti vo svojej histórii.

AndroidPortal.sk navštívilo v januári najviac čitateľov od svojho vzniku. Dáta z oficiálneho merania internetovej návštevnosti AIMmonitor ukazujú, že v prvom mesiaci roka 2016  bola návštevnosť až 299 693 reálnych používateľov. Medziročne tak magazín zaznamenal percentuálny nárast viac ako  23%. Podľa výsledkov AIM-u je tak AndroidPortal.sk najnavštevovanejším portálom vo svojom segmente na slovenskom internete.

Medziročný nárast a fakt, že až nadpolovičná väčšina  návštevníkov prichádza na stránku z mobilných zariadení a tabletov, je ukazovateľom rastúcej popularity smartfónov so systémom Android s dominanciou zariadení Samsung, LG a Huawei.

Technologický online magazín AndroidPortal.sk vznikol v roku 2011, v októbri 2013 sa stal súčasťou produktového portfólia spoločnosti Zoznam. Portál venuje svoju pozornosť novinkám Androidu, ale reflektuje aj dianie na konkurenčných platformách, sociálnych sieťach a celkovo v oblasti moderných  technológií. Pravidelne prináša svojim čitateľom informácie, recenzie a video recenzie herných noviniek, aplikácií a zariadení.

Váš Zoznam.sk

O Zozname

Jeden z najnavštevovanejších slovenských  internetových portálov Zoznam.sk – www.zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje. Produktové portfólio Zoznamu tvorí aj hrací portál Pauzička.sk, web pre deti Rexík.sk, komunitný portál na zdieľanie multimediálneho obsahu Free.sk, job portál Kariera.sk. Vďaka platforme na predaj lístkov s názvom Predpredaj.sk vstúpil internetový portál Zoznam.sk na nový trhový segment.

Kontakt pre médiá:

Andrea Mlynárová