29.10.2014 16:09

E- ticketingový portál Predpredaj.sk rozširuje možnosti predaja vstupeniek o ďalšie off-line predajné miesta. Momentálne ponúka svojim klientom v spolupráci s partnerskými predajňami až 90 predajných miest  na celom Slovensku. Zďaleka však nejde o konečný počet, Predpredaj.sk patriaci do produktového portfólia Zoznam.sk plánuje v rozširovaní kamenných predajní pokračovať.

Najväčšiu kamennú predajnú sieť tvorí 21 pobočiek spoločnosti Slovak Telekom. Zastúpenie partnerských predajní Telekomu je rovnomerne lokalizované s ohľadom na počet obyvateľov v mestách. V Bratislave a Košiciach ponúkajú vstupenky ku všetkým podujatiam z ponuky Predpredaj.sk 3 predajne. V Žiline a Martine sú obchodnými partnermi 2 prevádzky operátora. Spriatelené predajne  Telekomu  sú aj v mestách Nitra, Levice, Trnava, Trenčín, Prievidza, Banská Bystrica, Zvolen, Poprad a Michalovce.

V spolupráci so sprostredkovateľom jazykových a pracovných pobytov v zahraničí Student Agency sa ponuka predajných miest rozšírila o 4 prevádzky. Od júna 2014 sú vstupenky na podujatia k dispozícii v dvoch bratislavských pobočkách agentúry, a tiež v prevádzke Košiciach a Žiline.

„Na spoluprácu primárne oslovujeme predajne a siete so skúsenosťami s ticketingovým predajom. No nebránime sa ani partnerstvám s predajňami, pre ktoré je tento trh novinkou. Obchodná činnosť spriaznených predajní nemusí byť nutne zameraná na hudobný alebo kultúrny priemysel, príkladom netypickej, no dobre fungujúcej spolupráce je predajné miesto vo Farby Laky Holíč,“ vysvetľuje Account director portálu Predpredaj.sk Tomáš Danišovič.

Zaujímavá je aj typologická diferenciácia partnerských podujatí. Predpredaj sk. poskytuje partnerstvo nie len hudobným, kultúrnym a športovým podujatiam, no podporuje aj kulinárske workshopy, biznis konferencie, módne prehliadky, či cestovateľské projekcie.

Predpredaj.sk zaznamenáva neustály nárast v počte podporovaných podujatí, ako aj predaných vstupeniek. Portál sa môže pochváliť exkluzivitou k výnimočným podujatiam ako vianočné turné Miroslava Žbirku, koncerty Petra Nagya v Bratislave a v Košiciach, vystúpenie austrálskej divadelnej dvojice Umbilical Brothers v bratislavskom Istropolise, koncert Marie Rottrovej, či módna prehliadka Lýdie Eckhardt.

Váš Zoznam.sk