Aplikácia Úschovňa je odteraz dostupná aj pre používateľov smartfónov s operačným systémom Android. Spoločnosť Zoznam, v ktorej portfóliu sa cloudová služba Úschovňa.sk  nachádza, sa rozhodla pre akvizíciu na používateľov Androidu po úspešnom spustení aplikácie pre  platformu iOS v minulom roku.

Aplikácia Úschovňa poskytuje komfortné nahrávanie, prezeranie a zdieľanie  súborov,  videí a fotografií. Je plne synchronizovaná s desktopovou verziou, takže akékoľvek vykonané zmeny so súbormi sa automaticky realizujú aj na webovej verzii.

Súčasťou prvej aplikácie pre Android od Zoznamu je aj offline režim, používateľ si môže jednoducho označiť obľúbené súbory, ktoré budú stiahnuté a dostupné aj bez internetového pripojenia. Funkcionalita automatické sťahovanie fotografií zabezpečuje kontinuálne zálohovanie a ukladanie všetkých fotiek v mobile, ktoré sú tak k dispozícií v aplikácií a aj na webe Úschovňa.sk. A to aj po vymazaní fotografií z mobilu.

Apka, ktorá ponúka  prehľadné používateľské prostredie v slovenskom jazyku s intuitívnym ovládaním je bezplatne dostupná na stiahnutie v Google PlayApp Store.

Váš Zoznam.sk

O Zozname

Jeden z najnavštevovanejších slovenských  internetových portálov Zoznam.sk – www.zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje. Produktové portfólio Zoznamu tvorí aj hrací portál Pauzička.sk, web pre deti Rexík.sk, komunitný portál na zdieľanie multimediálneho obsahu Free.sk, job portál Kariera.sk. Vďaka platforme na predaj lístkov s názvom Predpredaj.sk vstúpil internetový portál Zoznam.sk na nový trhový segment.

Kontakt pre médiá:

Andrea Mlynárová